Aankoop

Heeft u een nieuwe woning gezien die niet in de verkoop staat bij Veldhoen & Romeijn, maar wilt u wel graag begeleiding bij de aankoop? Bij Veldhoen & Romeijn Alblasserdam kunt u door onze NVM-makelaar geholpen worden bij de aankoop van een woning. De makelaar gaat met u mee wanneer u een bezichtiging heeft en kijkt altijd kritisch naar de woning waardoor hij u goed advies kan geven. Ook kan de aankoopmakelaar de onderhandeling voor u doen en wordt u begeleid in de te nemen stappen voor de aankoop van een woning.
 

Zoeken

Wanneer u de wens heeft een huis te kopen, kunt u bij Veldhoen & Romeijn Alblasserdam terecht. U geeft uw wensen aan en de makelaar vraagt verder, de NVM-aankoopmakelaar gaat aan de hand van vragen op zoek naar de juiste woning voor u. De makelaar geeft een aantal opties aan in woningen en gaat, wanneer u dat wilt, met u de woning bezichtigen.
 

Onderzoek

Als aankoopmakelaar doet de makelaar huiswerk, hoe is de omgeving, wat zijn de toekomstplannen binnen de omgeving, de kadastrale gegevens worden opgevraagd en hij kijkt naar de bouwkundige staat van de woning.
 

Bezichtigen

Bij de bezichtiging van de woning stelt de aankoopmakelaar terloops vragen over de woning, wat is de bouwkundige staat van de woning, zijn er gebreken aan de woning. Aan de hand daarvan geeft de aankoopmakelaar u advies over een eventuele aankoop en waarop gelet moet worden.
 

Onderhandeling

De onderhandeling begint wanneer u zeker weet dat u de woning wilt kopen. De onderhandeling wordt begeleid door de aankoopmakelaar om er de beste prijs uit te onderhandelen. De aankoopmakelaar houdt altijd contact met u, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.
 

Afhandeling

Bij de aankoop van de woning, wordt de juridische procedure opgestart. De koopakte wordt gemaakt door de verkopend makelaar en Veldhoen & Romeijn neemt deze door voordat hij bij u terecht komt. De aankoopmakelaar is aanwezig bij de inspectie van de woning, helpt u bij het regelen van de notaris en geeft u daarin advies.

Ga voor de aankoopmakelaar naar Veldhoen & Romeijn Alblasserdam en kies voor bekwaam, kwaliteitsadvies en goede service.