Onze geschiedenis

Een kleine terugblik naar 1936. Toen opende Wout Romeijn het eerste kantoor in Alblasserdam, genaamd Makelaarskantoor W. Romeijn. Dick Veldhoen sloot zich in 1987 aan bij Makelaarskantoor W. Romeijn en is een samenwerking begonnen waaruit de naam Veldhoen & Romeijn is ontstaan, welke eerst alleen in Oud-Beijerland werd gebruikt. In 1992 is ook makelaarskantoor W. Romeijn omgezet naar Veldhoen & Romeijn Alblasserdam en werd een kantoor geopend op de Plantageweg in Alblasserdam.

Veldhoen & Romeijn was met name specialist in woningmakelaardij. Goede service heeft altijd voorop gestaan, maar bedrijfs onroerend goed voegde zich in 1990 al toe aan de de kennis van zowel Dick Veldhoen als Wout Romeijn. Om nog meer mensen van dienst te kunnen zijn, is in 1992 het eerste nieuwbouwproject via Veldhoen & Romeijn in de verkoop gegaan onder de naam Veldhoen & Oversier. In 2009 is deze naam overgegaan in Veldhoen & Romeijn Nieuwbouwmakelaars.

In 2001 is Veldhoen & Romeijn Alblasserdam verhuisd naar een ideale kantoorruimte met veel raamoppervlak om het woningaanbod optimaal te presenteren. Deze locatie, aan Haven 25 is tot heden nog steeds een hele geschikte locatie, waar de medewerkers u altijd graag van dienst zijn.