Onze medewerkers

Veldhoen & Romeijn NVM Makelaars Alblasserdam

Wouter Romeijn
Wouter Romeijn
NVM Makelaar, Registermakelaar-Taxateur (RMT)
Ruim 25 jaar geleden beëdigd als makelaar/taxateur en nadien de nodige extra certificeringen tot en met Bedrijfsmatig Vastgoed behaald. Hierdoor een door de wol geverfde expert op het gebied van inmiddels alle sectoren van onroerend goed
Martin Muilwijk
Martin Muilwijk
K-RMT Makelaar wonen
Sinds 2016 is Martin met veel enthousiasme van start gegaan als makelaar op ons kantoor Alblasserdam. Gedrevenheid, persoonlijkheid en kwaliteit staan hoog bij hem in het vaandel. Martin heeft al ruim 15 jaar ervaring in het vak.
Sharon Romeijn
Sharon Romeijn
Commercieel medewerkster
Sinds 2005 is Sharon werkzaam binnen kantoor Alblasserdam en zodoende al jaren een bekend aanspreekpunt. Sharon weet alles van bestaande bouw, nieuwbouw en ondersteunt de makelaars waar ze kan.
Daniëlle Kooijman
Daniëlle Kooijman
Commercieel medewerkster
Daniëlle is na het behalen van haar diploma sinds 2015 met veel plezier werkzaam in de binnendienst van ons kantoor Alblasserdam. Zij is in veel gevallen het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en is zeer vriendelijk en klantgericht.
Jacoline Stouten
Jacoline Stouten
Commercieel medewerkster
Sinds 2019 is Jacoline met veel enthousiasme werkzaam als commercieel medewerkster. Het contact met onze klanten en het gevarieerd werk spreekt haar erg aan. Mocht u naar ons kantoor bellen, dan is de kans groot dat u haar aan de lijn krijgt. Zij helpt u dan graag verder.